Galta de Bou amb salsa de vainilla

Netejam les galtes, llevant el greix que les envolta, i la capa conjuntiva. Les trossejam a bocins d’uns cent cinquanta grams. Salpebram la carn i la dauram a foc fort en una font apta per al forn; les reservam. Tallam la ceba a bocins grossos, la pastanaga a rodanxes gruixades i la cabeça d’alls xapada per la meitat en horitzontal. En el mateix oli que haurem daurat la galta sofregirem la verdura també a foc viu. Tornam a incorporar la vedella, la desglacejam amb el brandi i hi afegim el brou de carn fins que ho cobreixi. Ho tapam bé i ho feim coure al forn quatre hores a 130 graus. Passat el temps, reservam les galtes i colam el brou, que posarem al foc amb el vi negre i les vainilles xapades. Ho deixam reduir fins a arribar a un quart del seu volum inicial. Podem servir la galta amb un puré de patató i un tronquet de bleda arrebossat. Bon profit!

INGREDIENTS:

Dos quilos de galta de bou

Cargando
No hay anuncios

Dues cebes

Quatre pastanagues

Cargando
No hay anuncios

Una cabeça d’alls

Mig litre de vi negre

Cargando
No hay anuncios

Dues vainilles

Brou de carn

Cargando
No hay anuncios

Brandi

Sal

Cargando
No hay anuncios

Pebre bo

Oli d’oliva