GALETES DE XOCOLATA BLANCA INGREDIENTS

Fonem al bany maria, o al microones, la mantega i la xocolata blanca, anant amb compte que no es banyi ni es cremi. Barrejam els ous, la mantega i la xocolata blanca. Ratllam ben fina la clovella de taronja i llimona, fora incloure’n la pell blanca interior perquè amargaria. Hi afegim el sucre i el suc de la taronja i la llimona. Hi incorporam la farina anant molt alerta a no pastar massa perquè la pasta no agafi nirvi. Deixam reposar mitja hora i ja podem donar forma a les galetes amb l’ajuda d’una mànega pastissera amb una boca arrissada. Una vegada fetes les galetes, les empolsam amb canyella i les coem al forn a 155 graus uns dotze minuts. El temps de cocció variarà segons la grandària de les galetes. Les servim acompanyades d’arrop i de sucre en pols. Bon profit!

250 grams de mantega

4 ous

Cargando
No hay anuncios

250 grams de xocolata blanca

Un quilo de farina

Cargando
No hay anuncios

200 grams de sucre

Taronja

Cargando
No hay anuncios

Llimona

Canyella en pols

Cargando
No hay anuncios

Arrop de codony

Sucre en pols