Música
Cultura 21/06/2023

El Festival Son Bono presenta la 3a edició, que ret homenatge al compositor Manuel de Falla i a l'actriu Natacha Rambova

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 2, 16 i 30 de juliol a Gènova

ARA Balears
2 min
El quartet Pura Corda, un dels grups participants del festival

PalmaEl Festival Son Bono ha presentat aquest dimarts la tercera edició, que enguany ret homenatge a Manuel de Falla i Natacha Rambova, que als 30 varen viure al barri de Gènova, on s'ubica la finca on tenen lloc els concerts, que s'hi duran a terme els dies 2, 16 i 30 de juliol. Per aquest motiu, des de l'organització de l'esdeveniment, han assenyalat que enguany se'ls ret homenatge en una edició que comptarà amb la participació de músics procedents de Mallorca, Catalunya, Còrsega, Grècia i Alemanya, així com una gran varietat d'artistes que coincideixen el quartet Pura Corda, en Les Estrafolàries o el Duo Giussani.

Així, pel que fa al calendari del festival, el quartet Pura Corda obre el cicle el 2 de julio, amb un repertori en el qual figuren composicions de Benjamin Britten, Elizabeth Maconchy i Dimitri Xostakóvitx, i Les Estrafolàries actuaran el 16 de juliol amb un programa que combinarà la música amb la dansa. Finalment, els encarregats de clausurar el cicle, el 30 de juliol, seran el Duo Giussani, que interpretaran un repertori titulat De Bach al Brasil, en el qual mesclen la música del compositor barroc amb peces del segle XX d'Europa de l'est i del Brasil. Tots els concerts es faran a les 20.30 h.

L'organització també ha volgut destacar que el festival es caracteritza per apostar per músics joves i àmpliament preparats que treballen rescatant compositors i repertoris poc o gens interpretats a l'illa, sense deixar de banda les obres menys habituals dels grans autors. A més, els músics interactuen amb els espectadors, a qui expliquen el significat i l'origen de les peces. D'altra banda, ha indicat que sorteja vals per a sopars obsequi de restaurants de la zona de Gènova, la informació del qual es pot consultar a les xarxes socials del festival.

stats