Cultura
Cultura 18/07/2023

El festival d'arts escèniques EiMa torna a Maria de la Salut amb espectacles, música i teatre

Es fa entre el 21 de juliol i el 4 d'agost

ARA Balears
1 min
Presentació del festival d'arts escèniques EiMa

PalmaMaria de la Salut es converteix, durant dues setmanes, en el punt neuràlgic de la dansa contemporània gràcies al festival EiMa. La vuitena edició ha estat presentada aquest dimarts per la vicepresidenta primera del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, juntament amb la directora del festival, Maria Antònia Oliver. Del 21 de juliol al 4 d'agost l'esdeveniment porta una ampla programació d'espectacles: performances, peces de dansa, teatre documental, música i exposicions.

Enguany s'espera arribar a les 700 persones que van assistir a algunes de les trobades l'edició anterior. Roca ha assegurat que "el Consell continuarà apostant per les arts escèniques aquest mandat". De fet, enguany el festival disposa d'una subvenció de 24.000 euros dins la línia d'ajuts per al desenvolupament de festivals, fires, mostres o certàmens d'arts escèniques de caràcter professional de les associacions.

L'assistència d'artistes d'arreu d'Espanya ha estat valorada per la directora del festival, Maria Antònia Oliver. En aquest sentit, ha recordat que el projecte va néixer amb el desig de dialogar entorn de les diferents realitats, vivències i plantejaments sobre la creació emergent. Precisament, aquest serà el punt de partida de la vuitena edició, ha recalcat.

stats