Música
Cultura 23/07/2013

Peret, Los Manolos i Sanjosex & Chicuelo actuaran a la Mercè Música i The Coup i Pau Vallvé ho faran al BAM

Aquest dimarts s'han donat a conèixer alguns dels grups que tocaran en diferents espais de Barcelona del 20 al 23 de setembre

Ara
1 min
Peret

BarcelonaEl Barcelona Acció Musical (BAM) i Mercè Música han revelat aquest dimarts un avançament dels grups i artistes que formaran part de la programació d'enguany amb concerts que tindran lloc a diferents espais de Barcelona des del 20 fins el 23 de setembre. De fet, actuaran tant al BAM, que se celebra la seva edició 21, com a la Mercè Música grups com Peret, Los Manolos, Sanjosex&Chicuelo, Quico el Celio, el Noi i el Mut de Ferreries, Sohn o Pau Vallvé. Al setembre es donaran a conèixer més noms de la programació.

Entre els primers noms de la 21a edició del BAM s'hi inclouen Sohn, Él mató a un policía motorizado, Fur Voice, The Coup, Dope D.O.D, Future of the Left, Small Black, Pau Vallvé, Los Hermanos Cubero, Oso Leone, Pájaro, Orxata, Systema Solar, Lucy Love i Unicornibot. Per la seva banda a la Mercè Música hi actuaran Peret, Los Manolos, Niño Josele & Cobla Sant Jordi, Sanjosex&Chicuelo i Quico el Celio, el Noi i el Mut de Ferreries.

stats