Art
Cultura 12/09/2022

El felanitxer Biel Llinàs guanya el primer premi del certamen d’Arts Visuals Art Jove 2022

L'artista participara ara al Programa d’intercanvis Art Pertot

ARA Balears
1 min
El primer premi, Biel Llinàs, explicant la seva instal·lació

PalmaEl felanitxer Biel Llinàs ha estat guardonat amb el primer premi del certamen d’Arts Visuals del Programa Art Jove 2022 per  la instal·lació urbana Un veïnatge deslocalitzat. La Conselleria d’Afers Socials i Esports ha explicat que el jove ha rebut 1.000 euros de premi, a més de 3.000 euros per a les despeses derivades de participar en el programa d’intercanvis Art Pertot.

Els dos segons premis ex aequo del certamen, de 500 euros, han estat per a la ciutadellenca Marina Enrich Genestar (1991) per l’obra de videoinstal·lació En temps primer... i per a l’eivissenc Pablo Borrego López/Pablo Rosso (1994) amb la instal·lació Oficina Turística de Binissalem.

El certamen es va dur a terme aquest dissabte a Binissalem i els assistents van fer un recorregut per les obres dels set finalistes, amb explicacions dels seus creadors. A més, també es va poder visitar l’exposició dels finalistes del programa d’intercanvis Art Pertot. La resta de finalistes han estat: David González Espejo/Dewiware (Palma, 1998) amb Balla i t’oblidaràs de la mort;  Maria Alba Plaza/Alba Plaza (Palma, 1987) amb La teva empremta importa, Helena Pons Sans (Palma, 1995) amb Dits, i Ana Velchev (Belgrad, 1990) amb 1cos1 1 111 cos.

stats