La borrasca Glòria no atura la revetla de Sant Sebastià

Els canvis que es puguin produir al programa de festes es podran consultar a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Palma

L'Ajuntament de Palma manté els concerts de la revetla de Sant Sebastià, segons ha informat a través d'un comunicat. Els possibles canvis que es puguin produir en el programa de festes a causa de les condicions meteorològiques es podran seguir mitjançant les xarxes socials del Consistori.

El batle de Palma, José Hila, amb el regidor de Participació Ciutadana, Alberto Jarabo, i la resta dels membres de la corporació municipal sortiran a les 19.50 h amb el Drac de na Coca des de la plaça de Cort fins a la plaça Major per donar inici a la revetla. Tal com ha informat aquests dies Cort, el problema no és la pluja -altres anys s'ha mantingut la programació amb aiguats-, sinó el vent, ja que se'n preveuen ràfegues de fins a 80 km/h.

Fins ara, s'ha cancel·lat la jornada ciclista i el carrusel eqüestre de la Policia Muntada previst per a aquest migdia a Bellver, a més de la sortida de gegants i capgrossos a les 18 h a la plaça Major i el ball de gegants. D'altra banda, l'actuació dels Glosadors de Mallorca tindrà lloc a les 19.30 h i no a les 18.30 h com s'havia dit inicialment.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF