Cultura 02/05/2022

'Entrada anticipada', un xou d'entrevistes i música en viu al teatre Principal de Palma

El programa que presenta el periodista Bernat Company a la Ràdio Nacional d'Espanya es transforma en un espectacle en directe

ARA Balears
1 min
'Entrada anticipada'.

PalmaBernat Company és el periodista que presenta Entrada anticipada, un programa musical radiofònic setmanal de RTVE que s’emet els divendres a les 13.40 hores a Ràdio Nacional d’Espanya (RNE). Cada episodi, dedicat a un grup o solista balear, inclou una entrevista a l’estudi i dues cançons interpretades en directe en format acústic. Aquest dimarts, el programa prendrà una altra forma: es convertirà en un xou d'entrevistes i música en directe en un escenari envejable: el del teatre Principal de Palma.

Hi seran alguns dels artistes emergents i veterans més importants de les Illes Balears. Els músics interactuaran entre ells i cantaran en directe. El presentador, Bernat Company, intentarà descobrir al públic anècdotes i experiències dels convidats que encara no s'hagin explicat mai.

Així, aquesta combinació de l'esperit radiofònic amb un late night show comptarà amb la participació de Xanguito, Pep Álvarez d’Anegats, Maria Hein, Juanjo Monserrat, Pau Franch d’O-Erra, Amulet, Mireia Flores d’Ombra, Jaume Anglada, Pep Suasi, Llàtzer Méndez i Lluís Arboledas d’Ossifar, Julio Molina d’Urtain i Miquel García de Roulotte, entre d’altres.  

stats