MÚSICA
Cultura 28/01/2019

Joe Crepúsculo, Kazy Lambist, Ferran Palau i Clara Peya, primers confirmats de l'Embassa't 2019

Cala Vento, Delaporte, Germà Aire, Carla, Lasers i Cariño també seran al festival de Sabadell

Ara
1 min
Joe Crepúsculo en un concert a la Sala Apolo

BarcelonaEl Festival Independent del Vallès, l'Embassa't de Sabadell, ha anunciat els primers noms de la seva 11a edició. Kazy Lambist, Ferran Palau, Delaporte, Joe Crepúsculo, Cala Vento, Germà Aire, Clara Peya, Carla, Lasers i Cariño actuaran el 14 i 15 de juny al recinte de La Bassa de Sant Oleguer de Sabadell. Hi haurà tres escenaris, els dos principals i el Club, un espai paral·lel de música electrònica ininterrompuda.

L'escena catalana l'encapçala el veterà Joe Crepúsculo, que al novembre va llançar el recopilatori '10' per la desena de discos publicats. El segueixen Ferran Palau amb el seu tercer disc, 'Blanc', i Clara Peya amb 'Estómac', el seu vuitè àlbum d'estudi, en què es rebel·la contra l'amor romàntic. El cartell català el complementen les confirmacions de Germà Aire, Carla i Cala Vento. Els últims faran el seu primer concert a Catalunya dins el festival.

Des de Madrid, arriben el duet Delaporte. Després del seu 'hit' 'Un jardín', hi presentaran el seu primer treball, 'Como anoche', que veurà la llum l'1 de febrer. El trio femení Cariño hi presentarà 'Movidas', un treball de pop de guitarra. El vessant electrònic vindrà de la mà de Lasers, que després de cinc anys de silenci tornen als escenaris. Les entrades anticipades ja estan disponibles a la web.

stats