Cultura 28/08/2018

La música en directe configura el paisatge patrimonial

Agents i programadors musicals exposaran les seves posicions sobre els nous models en l'organització d'esdeveniments

María José Ribas
1 min
Festival Bilbao BBK Live.

PalmaEl programa paral·lel de Sons de Nit, a més de la música en directe, proposa un espai d'anàlisi i diàleg amb destacats agents de la indústria musical, amb experiència en programació i organització d'esdeveniments. El dijous 30 d'agost a les 12 h a Can Balaguer, sota el títol 'Música en directe: sostenibilitat i integració en el paisatge cultural i patrimonial', cinc ponents explicaran diferents projectes i casos d'èxit al territori estatal.

Els festivals i concerts a espais públics o arquitectònics emblemàtics són configuradors del territori i el paisatge cultural. Partint de conceptes com la sostenibilitat o la demanda de nous models els ponents debatran com els projectes culturals cada vegada incorporen més activitats paral·leles, com ara cinema, mercadets, gastronomia, tallers o exposicions.

Els ponents seran: Alfonso Santiago, director fundador de Last Tour, BIME o BBK Live; César Andión, PR, Talent i Nous projectes de Live Nation a Espanya; Jordi Feixa, programador, comissari i coordinador d'activitats culturals de la Fundació Catalunya La Pedrera; Ana Espina, cofundadora de Fonart i membre de l'associació cultural Alternatilla, i com a moderador de l'acte Albert Petit, director de Pink Tiramisú Agency.

stats