Cultura 16/07/2014

Roger Berruezo i Ana Sanmartín seran Saïd i Blanca al nou 'Mar i cel'

L'espectacle tindrà un repetidor de la producció de 1988: Pep Cruz

Laura Serra
1 min
Els tres directors de Dagoll Dagom / MANOLO GARCIA

BarcelonaAquest dimecres al vespre la companyia de musicals Dagoll Dagom celebra els 40 anys amb una festa a Montjuïc, entre amics i col·laboradors. I han aprofitat la nit per anunciar el repartiment de la nova producció de 'Mar i cel' que s'estrenarà la tardor que ve.

Roger Berruezo ('Cop de rock') i Ana Sanmartín, una jove gallega desconeguda pel gran públic, seran els protagonistes, Saïd i Blanca. Els acompanyaran actors com Toni Viñals, Xavi Lite, Júlia Jové, Xavi Fernández, Mireia Dolç, Rubén Yuste, Elena Tarrats, i fins a 20 actors, entre els quals destaca un repetidor del muntatge original, de 1988, Pep Cruz.

En la festa d'aquest vespre, col·laboradors de la companyia han interpretat temes mítics dels musicals dels 40 anys de Dagoll Dagom. Muntsa Rius de 'Flor de nit', Pep Molina, Teresa Vallicrosa i Ferran Rañé d''El Mikado', Nina de 'T'odio amor meu', 'Glups!!', 'Nit de sant Joan', 'Boscos endins', etcètera, han sonat a les veus de Gisela, Alfonso Vilallonga, Carme Sana i Julia Möller, Beth Rodergas, Marta Marco, Jaume Sisa o Àngels Gonyalons, amb Albert Guinovart, Joan Vives o Xavi Navarro al piano, entre altres.

Al final, les fonts de Montjuïc s'han mogut al ritme d'un 'medley' amb aquests 'hits' del teatre català.

stats