Cultura 14/05/2020

CineCiutat allarga fins al 26 de juny la campanya de micromecenatge

Fins ara ja han recaptat 68.039 euros de 1.115 persones per salvar el cinema

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaComença la fase dos de la campanya de micromecenatge 'Salvem CineCiutat!'. Després d'haver recaptat 68.039 euros de 1.115 persones, CineCiutat ha decidit allargar fins al 26 de juny aquesta campanya, no només per evitar que tanquin el cinema, sinó per "no necessitar un crowdfunding mai més", segons han explicat en un comunicat.

La quantitat que han recaptat fins ara "permet cobrir les necessitats bàsiques per evitar-ne el tancament immediat", però l'objectiu és poder arribar a millorar l'experiència de visionament i la capacitat multifuncional de les sales per dur-hi a terme altres actes i esdeveniments d'entitats ciutadanes, i és per això que han allargat la campanya.

En el comunicat expliquen que són conscients que la situació actual "ha posat en risc la supervivència del teixit cultural" i és per això que CineCiutat està treballant "mà a mà" amb altres agents de la indústria i les institucions públiques perquè aquesta indústria es valori com a tal.

A més, han agraït l'actitud oberta que han rebut de l'Ajuntament de Palma, el Consell i el Govern, però han remarcat "la necessitat de confirmar i concretar els suports com qualsevol altre sector productiu". La data de reobertura, segons han informat en el comunicat, dependrà de l’èxit de la campanya, les reformes que s'hi hauran de fer i les decisions institucionals en matèria de suport a les empreses després de l'aixecament de l'estat d’alarma.

stats