Cultura 21/09/2023

Comença el Cicle de Circ de Palma: tres dies d'espectacles gratuïts al carrer

L'edició d'enguany comença amb la funció '128 kgs', de la companyia Atempo, divendres a les 19 h

ARA Balears
2 min
Un dels espectacles del cicle de circ del 2020.

PalmaL'Ajuntament de Palma dona el sus a la tercera edició del Cicle de Circ demà divendres, amb una programació de vuit espectacles, la majoria d'entrada lliure i gratuïta. Segons han informat aquest dijous el director de Música i Arts Escèniques, Rafel Brunet, i, en representació de l'Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears (APCIB), Matías Marré, el cicle durarà tres dies, i acabarà diumenge.

L'edició d'enguany comença amb la funció 128 kgs, de la companyia Atempo, que oferirà al públic una selecció d'exercicis acrobàtics. Serà a les 19 hores a la plaça situada a l'entrada del teatre municipal Xesc Forteza, i servirà com a pròleg de Piensa en Wilbur, la peça programada a les 20 hores en aquest mateix emplaçament. Wilbur és un dels principals referents del circ a Espanya i el seu serà l'únic espectacle del cicle per al qual caldrà pagar entrada.

El circ es traslladarà dissabte a la plaça de Francesc Garcia Orell, al barri de Pere Garau, on el públic gaudirà d'un intens matí de circ amb la Mostra de Jocs Reciclats Lila, a partir de les 10.30 hores. Més tard, a les 11.30 h, i fins a les 13 h, hi ha previstes actuacions internacionals d'acrobàcia protagonitzades pels components de Sherehe Tanzania i Amazing Mongolia.

Diumenge 24, a les 12 h del migdia, l'escola de circ Noar oferirà el seu espectacle Hola!, representat per alumnes. L'espectacle està previst a la plaça de l'antiga fàbrica de Can Ribas, al barri de la Soledat. El Cicle de Circ de Palma acabarà a ses Voltes, a partir de les 17.30 h de diumenge, amb els espectacles d'acrobàcia Roda, de la companyia Marilén Ribot, i Fresa & Menta, de la companyia Moviments. Aquest mateix dia, a les 18.30 h, hi haurà l'espectacle de clown El Gran Final, un homenatge que la companyia Bucraa dedica a l'ofici de pallasso.

stats