Cultura 23/03/2020

CineCiutat avança recompenses de la campanya de micromecenatge, com subscripcions a Filmin i MUBI

L'objectiu és que el seu públic pugui gaudir de més cinema i sèries durant els dies de confinament

1 min
Una sala de CineCiutat en una imatge d'arxiu

CineCiutat s'ha unit al boom d'iniciatives culturals obertes i han avançat algunes de les recomenses de la seva campanya de micromescenatge, que inclouen subscripcions a Filmin i MUBI. "Vàrem parlar amb la nostra plataforma de microfinançament, Fundació Goteo, i ens han permès avançar el lliurament d'aquesta part de les recompenses", detallen. Així, totes les persones que hagin adquirit o adquireixin aquestes recompenses, els pròxims dies rebran un codi per començar a gaudir del millor cinema i les millors sèries.

En concret, les recompenses són: Cinèfil Digital MUBI (25 €), que inclou un mes de subscripció a MUBI, una bossa i el nom en la llista d'agraïments per aconseguir salvar el CineCiutat; Cinèfil Digital Filmin (30 €), que inclou tres mesos de subscripció bàsica a Filmin i el nom en la llista d'agraïments, i Cinèfil Digital MUBI Premium (115 €), que inclou un any de subscripció a MUBI, un flipbook MUBI de Paris Texas, una bossa de MUBI, una camiseta i el nom a la llista d'agraïments.

CineCiutat recorda que encara queden recomenses disponibles. Encara queden 16 dies per acabar la primera ronda de la campanya, i han aconseguit 63.865 euros, més del doble del mínim. Es marquen com objectiu òptim un total de 429.180 euros.

stats