Cultura 02/05/2022

CineCiutat convoca els seus socis dia 7 de maig per decidir si el projecte continua o s'acaba

ARA Balears
1 min
Convocatòria del CineCiutat.

PalmaDissabte passat, 30 d'abril de 2022, es va fer l'assemblea ordinària 2022 de CineCiutat, que va ser la de major participació dels últims anys. En el tercer punt de l'ordre del dia, titulat Informació de la situació actual i valoració de les possibilitats de continuïtat o tancament del projecte”, els associats van valorar la situació actual i les opcions de continuïtat o no del projecte. El resultat del debat va concloure en la convocatòria d'una votació per al futur del projecte (i amb això, de CineCiutat) per triar la continuïtat o la dissolució de l'associació. Aquesta assemblea general de caràcter extraordinari serà aquest dissabte, 7 de maig, a les 10.30 hores, a CineCiutat.

Des de l'associació apunten que aquesta situació ve marcada per la incertesa provocada per "la combinació de la necessitat de pagament dels préstecs sol·licitats, enfront de l'ambigüitat de les condicions contractuals sobre la nostra continuïtat a l’Escorxador": "Si bé ens consten moviments sobre aquest tema per part de l’Ajuntament de Palma, encara no tenim cap confirmació oficial i no sabem si seran suficients, ni si arribaran a temps després de mesos (i anys) de negociació", expliquen.

A més, diuen que les converses amb les institucions públiques mai acaben de concretar res, o bé sofreixen canvis constants "que dilaten una resposta final".

stats