MÚSICA
Cultura 23/01/2018

Carme Garí i Biel Fiol presenten 'Voicello', el seu primer treball discogràfic

El concert inaugural es durà a terme el divendres 2 de febrer a les 20.30 h al Teatre Mar i Terra de Palma

Margalida Mateu
2 min
Voicello.

PalmaEl duet musical Voicello, format per Carme Garí (soprano) i Biel Fiol (violoncel), publica el seu primer treball discogràfic, també anomenat 'Voicello'. L'àlbum ha estat enregistrat als Estudis Ona-Bunyola de Miquel Brunet el qual, a més, ha participat en el disc amb els arranjaments per a piano i la producció.

La presentació serà el divendres 2 de febrer de 2018, a les 20. 30 hores, al Teatre Mar i Terra.

Per a aquest 2018, Voicello ha preparat una gira musical de presentació d'aquest nou àlbum i concerts en directe sota el títol 'CrossOver Opera Pop'. D'aquesta manera, la formació actuarà en teatres i auditoris de Mallorca, unes actuacions que tindran el suport del programa CACIM del Consell de Mallorca. Així mateix, viatjaran a Menorca, Eivissa i Formentera gràcies al programa Talent IB que impulsa l'Institut d'Estudis Baleàrics (Illenc). Una data ja confirmada és la participació en el Festival Hostes de Música Clàssica de Gandia, el dissabte 10 de febrer. El mes de maig seran presents a la fira Classical Next que es fa a Rotterdam amb el suport de l'Illenc.

Voicello.

Amb aquesta gira 'CrossOver Opera Pop', els Voicello mostraran un repertori arriscat, divers i innovador. La posada en escena del directe experimenta amb l'àmbit sonor i visual.

Biel Fiol, és violoncel·lista, autor i compositor ('Cello Works', 2013) treballa a l'escenari amb l'instrument, fent servir la pedalera de 'loops' per tal de construir la música en directe amb diferents sonoritats. Per la seva banda, la soprano Carme Garí, amb un registre líric però que transita pel pop o el jazz, interpreta peces clàssiques d'arrels mallorquines, versions de cançons de jazz i creacions pròpies.

stats