Cultura 13/09/2021

Billie Eilish i Rosalía guanyen el premi MTV de vídeo llatí per 'Lo vas a olvidar'

El raper Lil Nas X s'emporta el premi de videoclip de l'any per 'Montero'

Ara
2 min
Lil Nas X a la gala dels VMA del 2021

BarcelonaLa col·laboració entre Billie Eilish i Rosalía a la cançó Lo vas a olvidar ha guanyat aquesta matinada el premi MTV de videoclips en la categoria de vídeo llatí, com informa Efe. Així, s'ha imposat a rivals poderosos com Maluma (Hawái), J. Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny i Tainy (Un día), Black Eyed Peas i Shakira (Girl like me) i Karol G. (Bichota). El tema va formar part de la sèrie Euphoria i en lloc de ser ballable com la resta de competidors es caracteritzava per un ritme pausat. El premi de la categoria llatina va ser anunciat després d'acabar la gala al Barclays Center de Brooklyn, a la qual Billie Eilish va assistir però Rosalía no.

Rosalía & Billie Eilish, 'Lo vas a olvidar', videoclip

El premi més important de la nit, el del videoclip de l'any, va recaure en Lil Nas X, el primer raper obertament homosexual, per Montero; i la debutant Olivia Rodrigo es va emportar tres premis: millor nova artista, cançó de l'any i actuació “push”. Amb aquests tres guardons, Rodrigo va superar Justin Bieber, que va guanyar en la categoria de millor artista i en la categoria pop per Peaches, juntament amb Daniel Caesar i Giveon.

Lil Nas X - MONTERO (Call Me By Your Name) (Official Video)

La gala va començar amb un discurs de Madonna sobre els 40 anys de la MTV i la seva pròpia carrera.

Mentre que la reina del pop va causar sensació amb un bodi de cuir, Lil Nas X va soprendre a la catifa vermella amb un vestit llarg de color lila i més endavant despullant-se damunt l'escenari fins a quedar en calçotets.

stats