Cultura 21/03/2019

Es Baluard no demanarà els títols de català i anglès en el nou concurs per triar director

La darrera convocatòria va quedar deserta, ja que cap candidat complia aquests requisits

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'Es Baluard.

PalmaEl Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, Es Baluard, ha suprimit l'exigència de títols de català i anglès en la nova convocatòria del concurs per triar el nou director del centre, la segona, atès que l'anterior quedà deserta perquè cap candidat complia aquests requisits.

En les bases del concurs, fetes públiques aquest dijous pel museu, s'assenyala que els aspirants hauran de tenir coneixements de català i anglès, però no serà necessari que tinguin un títol acreditatiu i el jurat podrà comprovar si parlen aquestes llengües mitjançant una entrevista.

Una altra modificació respecte de l'anterior convocatòria és que podran optar al càrrec persones amb experiència en la programació d'activitats en museus i centres artístics, i no només les que hagin fet labors de gestió, com es plantejava en la primera convocatòria, posada en marxa al novembre i declarada deserta el mes passat.

Segons ha informat Es Baluard en el comunicat, la presentació de candidatures estarà oberta fins al 20 d'abril i els aspirants hauran de presentar tant documentació acreditativa de les seves capacitacions com un avantprojecte de gestió i museològic.

stats