Cultura 06/12/2023

Pàrquing gratuït per fomentar la programació de Nadal, en família i cotxe privat: l'aposta del PP

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma regalaran tiquets per als aparcaments dels voltants del teatre Principal per incentivar els espectacles programats entre dia 20 de desembre i el 4 de gener

2 min
Façana del Teatre Principal de Palma.

PalmaTiquets d’aparcament gratuït, una programació nadalenca i adreçada a "gaudir en família". Aquesta és l’aposta del Partit Popular, al Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma, per la cultura. Ambdues institucions han signat un conveni per “acostar la cultura als mallorquins perquè les famílies puguin gaudir dels espectacles de Nadal del teatre Principal i que, a part de fer-ho en transport públic, puguin fer-ho amb el seu cotxe particular”, tal com ha anunciat aquest dimarts la consellera insular de Cultura, Antònia Roca. 

Amb aquest objectiu, Roca ha acordat amb el regidor de Mobilitat de Cort, Antoni Deudero, assumir les despeses a parts iguals per oferir tiquets de dues hores gratuïtes als tres aparcaments situats als voltants del teatre Principal de Palma entre el 20 de desembre i el 4 de gener. Es tracta dels pàrquings situats a la plaça Major, via Roma i parc de la Mar (Antoni Maura). “Els espectadors hauran de presentar a la taquilla el tiquet de l’SMAP i rebran un tiquet per dues hores gratuïtes”, ha explicat Roca. 

Amb tot, la consellera insular de Cultura ha presentat la programació especial de Nadal que han preparat al teatre Principal de Palma "per gaudir en família", hi ha insistit. L'oferta s'iniciarà amb el concert de Nadal dels cors, del qual es faran dues funcions, el dimecres 20 i el dijous 21 de desembre a les 20 h.

Continuarà amb el concert d'El Messies de Händel, el 22 de desembre a les 20 h; i amb el musical Les quatre estacions ja no són el que eren, el 28 de desembre a les 18 h. Així mateix, per a dia 30 de desembre a les 18 h, hi ha programat un espectacle de circ i, per acabar, els dies 3 i 4 de gener –a les 18 h– el Principal oferirà l'obra Peter Pan.

stats