Cultura 27/06/2021

'Annette', de Leos Carax, s'estrenarà de manera absoluta a l'estat espanyol en el festival Atlàntida

La projecció a Mallorca serà dia 31 de juliol

ARA Balears
1 min
Adam Driver i Marion Cotillard, en una escena de la pel·lícula 'Annette'.

PalmaL'Atlàntida Mallorca Film Fest (AMFF) anuncia que l'estrena a l'estat espanyol d'Annette, la nova pel·lícula de Leos Carax, serà en el marc de la programació d'aquest certamen. La cinta és la que inaugurarà la pròxima edició del Festival de Canes. La nova distribuïdora Elastica Films i la plataforma Filmin han adquirit els drets de la pel·lícula per a l'Estat. Després de projectar-se a Mallorca en l'11a edició de l'AMFF dia 31 de juliol, s'estrenarà en sales cinema de la resta d'Espanya. Filmin la tindrà a la plataforma a partir de la tardor.

Leos Carax, després de triomfar mundialment amb Holy Motors i Los amantes del Pont Neuf, va llançar-se a l'aventura amb un "espectacular musical amb banda sonora de Sparks ambientat a Los Angeles", informen des de l'AMFF. Adam Driver i Marion Cotillard en són els protagonistes.

La cinta narra la història de Henry, un comediant amb un sentit de l'humor excepcional, i Ann, una cantant de renom internacional. Davant de les càmeres, formen una parella feliç i plena d'encant. Però el naixement de la seva primera filla, Annette, canviarà les seves vides.

L'Atlàntida Mallorca Film Fest (AMFF) tindrà lloc del 26 de juliol a l'1 d'agost en l'edició presencial a Mallorca i del 26 de juliol al 25 d'agost a Filmin.

stats