CINEMA
Cultura 16/03/2017

Agustí Villaronga presentarà a Palma 'Incerta glòria’

L'Associació de Cineastes de les Illes Balears (ACIB) organitza una trobada amb el director i els protagonistes de la pel·lícula, Núria Prims i Marcel Borràs

M. Mateu
1 min
Moment del rodatge d''Incerta Glòria'

PalmaL'Associació de Cineastes de les Illes Balears (ACIB) organitza aquest diumenge, 19 de març, a les 17 h al Centre de Cultura Sa Nostra una trobada amb el director mallorquí Agustí Villaronga amb motiu de l'estrena de la seva darrera pel·lícula, 'Incerta glòria'.

L'acte és obert a tots els públics i hi assistiran, també, els actors protagonistes, Núria Prims i Marcel Borràs, que juntament amb Villaronga revelaran com produir cinema internacional en català, a més d'alguns dels detalls d'aquesta nova producció. La productora de la pel·lícula, Isona Passola, prendrà part igualment en els actes d'aquest diumenge a Palma, segons explica l'associació.

Cartell de la pel·lícula 'Incerta Glòria’

'Incerta glòria' es projectarà hores més tard, a les 20.15 hores, a la Sala Augusta de Palma. La pel·lícula és l'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Joan Sales i relata una història de passions amoroses, la visió de la guerra des d'una perspectiva gairebé filosòfica i la complexitat de les situacions col·lectives.

Villaronga torna a treballar amb la productora Isona Passola, amb qui ja havia dirigit 'Pa negre', la cinta que el va fer guanyar nou premis Goya i 13 Gaudí el 2011, any en el qual també va endur-se el Premi Nacional de Cinematografia.

La trobada amb el cineasta, els protagonistes i la productora té el suport de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, l'Illes Balears Film Comission i BMN-Sa Nostra.

stats