Ajuntament de Palma
Política Cort 06/05/2024

Pepe Martínez, nou regidor socialista a Cort

El nomenament es produeix després de la renúncia al càrrec de Rosario Sánchez, que va ser designada com a nova secretària d'Estat de Turisme del govern central

Ara Balears
1 min
El nou regidor del grup socialista de l'Ajuntament de Palma, Pepe Martínez.

PalmaPepe Martínez ha assumit oficialment el càrrec com a nou regidor del grup socialista a l'Ajuntament de Palma durant la realització d'un ple extraordinari.

El nomenament es produeix després de la renúncia al càrrec de Rosario Sánchez, que va ser designada com a nova secretària d'Estat de Turisme del govern central.

Martínez, nascut en 1994, va ocupar l'onzè lloc en la candidatura per a les eleccions municipals i ha estat coordinador del districte Llevant durant els anys 2019 i 2023. En l'actualitat, es forma en ciències polítiques a la Universitat Oberta de Catalunya i, al llarg de la seva trajectòria, ha passat un lustre a Londres a la recerca de millors oportunitats laborals i, també, va fundar i va desenvolupar a Espanya una startup entre els anys 2017 i 2019. Els socialistes han destacat que Martínez ha estat un membre actiu del moviment associatiu estudiantil, a més d'haver-se involucrat en consells de joventut en l'àmbit local, autonòmic i estatal.

stats