Gerència d'Urbanisme
Política Cort 30/01/2024

L'Ajuntament de Palma preveu que S'Aigo Dolça estigui acabat al setembre

El cost de la infraestructura supera els 11 milions d'euros i donarà servei als veïns del passeig Marítim, Son Armadams i el Terreno

1 min
Si es compleixen els terminis previstos per l'Ajuntament, l'Aigua Dolça reobrirà el 2022.

PalmaL'Ajuntament de Palma preveu que la infraestructura esportiva de S'Aigo Dolça estarà acabada el mes de setembre d'enguany. El regidor d'Urbanisme, Óscar Fidalgo, ha explicat que l'equipament "incrementarà les dotacions d'aparcament i esportives" al passeig Marítim, Son Armadams i el Terreno.

El cost de l'obra ascendeix a 11.179.969 euros, dels quals cinc milions procedeixen de Cort; quatre, del Consell de Mallorca, i els altres dos, de fons europeus. Fidalgo ha criticat la gestió de l'equip de govern del Pacte, que ha obligat el PP a gestionar les pròrrogues tant del finançament del Consell de Mallorca com dels fons Feder. En aquest sentit, s'ha referit també al fet que el projecte es va haver de modificar "per falta de previsió", ja que "no es va tenir en compte la demolició i desenrunament de l'antiga piscina". Aquest "error" i un sondatge del subsol van obligar a incrementar-lo en 1,9 milions d'euros.

El projecte bàsic de S'Aigo Dolça preveia la construcció de cinc plantes i un soterrani, amb una superfície de 6.504 metres quadrats. L'equipament inclourà una piscina de sis carrils de 25 x 12 metres, un solàrium, una zona de sauna, una cafeteria, set sales polivalents i un aparcament.

Son Busquets

D'altra banda, l'Ajuntament de Palma ha estat convocat el 15 de febrer per l'Entitat Pública Empresarial de Sòl (Sepes) per "desbloquejar la situació de Son Busquets". "Vull creure que el Sepes oferirà la firma d'un conveni i solucions perquè és hora de posar-se a la feina", ha dit sobre un espai en el qual es van projectar 800 habitatges protegits. Fidalgo ha dit que l'Ajuntament aposta per pisos "de lloguer a preu taxat", però ha recordat que "el sòl és del Sepes i li correspon la iniciativa de desenvolupament".

stats