Balears 23/05/2017

UGT critica Angélica Pastor per dir que els bombers són "uns privilegiats"

L'acusen de ser igual a Esperanza Aguirre, qui va dir el mateix sobre els docents

Ara Balears
1 min
Protesta dels bombers de Palma aquest dijous al ple de Cort

Palma"Els bombers no demanen pujades salarials, el que necessiten i demanen són més vehicles, més formació, més personal (...), manteniment als parcs per poder treballar en condicions salubres (...)". "Si aquesta regidora no és capaç d'entendre això, el que ha de fer immediatament és anar-se'n a casa seva i, abans, cessar tots els alts càrrecs que va nomenar".

Així de contundent s'ha manifestat aquest dimarts la secció sindical d'UGT de Palma contra la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor. A través d'un comunicat, el sindicat ha denunciat les declaracions que Pastor va fer la setmana passada en un programa de ràdio, en què afirmava que "els bombers són uns privilegiats", i l'han equiparada a Esperanza Aguirre, qui va dir el mateix sobre els docents.

Des del sindicat critiquen "l'ocurrència" de la regidora i la seva gestió, ja que asseguren que Pastor va decidir, de manera "unilateral" i "sense consens del col·lectiu", llevar-los 80 hores lliures. Per UGT, "supera el que és saludablement suportable" haver de sentir comparacions per part de la regidora entre les nòmines dels bombers i les de llicenciats o tècnics, "que cobren menys actualment com a conseqüència de la crisi".

El comunicat exigeix unes disculpes per part de Pastor i assegura que el seu comportament pot respondre a dues causes: la seva "inexperiència en la gestió pública" o al fet que "defensa el mateix que la senyora Esperanza Aguirre quan deia que els professors eren uns privilegiats".

stats