Balears 17/01/2018

El coordinador general de Turisme, Comerç i Treball de Cort, Francisco Ducrós, nou gerent de la societat Palau de Congressos

Substitueix Alfonso Meaurio, que morí el passat 22 de desembre

Lluis F. Lorenzo
1 min
El coordinador general de Turisme, Comerç i Treball de Cort, Francisco Ducrós, nou gerent de la societat Palau de Congressos

PalmaLa junta de govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest 17 de gener la renúncia de Francisco Ducrós com a coordinador general de Turisme, Comerç i Treball de Cort, que passarà a fer-se càrrec de la gerència de la societat pública Palau de Congressos i de la Direcció General de Turisme de l'Ajuntament. El nomenament és fruit de la reestructuració que l'Ajuntament de Palma s'ha vist forçat a fer arran de la mort el passat 22 de desembre d'Alfonso Meaurio, anterior gerent de la societat propietària del Palau de Congressos de Palma.

Ducrós és llicenciat en Dret, té un màster en Dret Empresarial, és expert universitari en Dret del Futbol i també té un màster en Dret Esportiu. Ha exercit com a advocat des del 2008, té experiència en dret públic i ha estat assessor jurídic en diverses entitats públiques de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (com ara a l'Ibatur, l'Agència de Turisme de les Illes Balears, la Fundació Mallorca Turisme, l'ens públic de Radiotelevisió de les Illes Balears IB3...) i als ajuntaments de Manacor i Son Servera.

D'altra banda, Francisco Ducrós serà substituït per Josefa Peláez, que deixa la Direcció General de Comerç de Cort, i Peláez serà reemplaçada per Serio Gómez.

stats