Balears 27/10/2016

Treball Solidari, millor acció dels premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2016

La Fundació Rana, Ben Amics i Maties Bosch també hi han estat premiats

Ara Balears
2 min
Guardonats i autoritats al lliurament dels premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2016.

PalmaEl teatre Principal de Palma ha acollit aquest dijous l'acte de lliurament dels premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2016, que en aquesta edició i en la categoria als projectes d'acció social ha correspost a la iniciativa Confia de l'entitat Treball Solidari.

Els altres dos guardons d'aquesta categoria han estat entregats al projecte Koluté de Càritas i per a Tres Glops de Tres Salut Mental.

A més, la campanya 'Yo soy rana' de la Fundació Rana, l'entitat Ben Amics i Maties Bosch hi han estat també premiats.

La consellera de Benestar i Drets Socials i la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS), Margarita Puigserver, i el vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, han presidit aquest acte, que s'ha iniciat amb la intervenció del director insular de Persones amb discapacitat i president del jurat, José Manuel Portalo.

Durant la seva intervenció, Portalo ha explicat el perquè del canvi de concepte d'aquests guardons, que substitueixen els premis a la solidaritat i l'accessibilitat, a més de la tasca que s'ha duit a terme des del jurat per valorar les 40 candidatures presentades. Posteriorment ha tingut lloc el lliurament dels premis a les trajectòries exemplars d'una entitat, que ha correspost a l'associació Ben Amics, i a les d'una persona, Maties Bosch.

"Des de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials volem estar al costat de les persones i, per tant, volem aportar les eines necessàries a la ciutadania per, entre totes i tots, fer de Mallorca una illa millor", ha assegurat Puigserver. La consellera insular ha finalitzat la intervenció agraint la tasca que desenvolupen les entitats del tercer sector. "Des de l'IMAS apostam per les polítiques actives i efectives que promoguin iniciatives que impliquin la ciutadania, que permetin generar idees noves desenvolupant nous recursos o millorant els que ja funcionen per donar una millor resposta a les noves demandes", ha afegit la consellera.

stats