Balears 31/05/2017

El PSIB declina donar suport a la reprovació de MÉS a Biel Company

Podem afirma que debatrà si dona suport a la iniciativa dels ecosobiranistes i també a la del PP contra Biel Barceló

Jaume Vinyas
1 min
La portaveu parlamentària adjunta del PSIB, Bel oliver, aquest dimecres, al Parlament.

PalmaLa reprovació que va presentar ahir MÉS per Mallorca contra el president del PP, Biel Company, no té gaire opcions de prosperar una vegada el PSIB ha confirmat aquest dimecres que no hi donarà suport. "Normalment, no es reprova els partits de l'oposició. Una altra cosa és que aquests tinguin un comportament exemplar", ha dit la portaveu parlamentària adjunta, Bel Oliver.

La també secretària d'organització del PSIB ha titllat de "tremendament desafortunades" les paraules que Company va dedicar a la presidenta, Francina Armengol, durant el congrés del PP de Mallorca dissabte. Amb tot, ha insistit que "entenc que els partits del Govern no poden reprovar els partits de l'oposició".

Podem, per part seva, s'ha limitat a dir que "els òrgans interns debatran" la proposta de MÉS i també la reprovació del PP contra el vicepresident, Biel Barceló. "Hem d'estudiar el sentit concret del que significa la reprovació que ha presentat el PP", ha assenyalat la portaveu parlamentària, Laura Camargo, qui ha afegit, no obstant això, que "informe rere informe se'ns dona la raó", amb referència a les crítiques que la formació, petició de dimissió inclosa, ha fet a la gestió de la crisi per part del vicepresident.

El portaveu parlamentari adjunt del PP, Juan Manuel Lafuente, ha titllat la reprovació a Company de "rabieta infantil". "El Parlament no és per controlar un diputat que fa unes declaracions en llibertat en un acte polític", ha afegit. MÉS va decidir registrar la reprovació a Company en resposta a la iniciativa del PP contra Barceló.

stats