Publicitat
Publicitat

La xarxa portuària de les Illes ha rebut 12 creuers amb uns 3.000 visitants

La Conselleria de Tursime ha indicat que al port de Sóller han fondejat sis vaixells, cinc a Ciutadella i un a Sant Antoni

Els ports de la xarxa autonòmica balear han rebut 12 creuers de gener fins a desembre de 2013, cosa que ha suposat l'arribada a aquestes illes de 3.191 visitants, ha indicat avui la Conselleria de Turisme del Govern.

En concret, al llarg d'aquest any a la badia del port de Sóller han fondejat sis vaixells, cinc a la de Ciutadella i un a la de Sant Antoni.

El nombre de creuers que han arribat fins als ports de la xarxa pública és superior al de 2012, quan van ser quatre els vaixells que van portar a bord un total de 1.650 visitants.

Durant aquest any han estat cancel·lades vuit escales al port de Sóller que estaven programades a causa del mal temps que feia durant les dates en què estaven fixades, ha apuntat la Conselleria.

Les previsions d'IB Ports, ens a càrrec de la gestió d'aquests ports, apunten que cap al 2014 els creuers de diverses navilieres hi faran 15 escales.

La Conselleria de Turisme ha promocionat les visites de creuers a les Illes en les dues darreres edicions de la fira Seatrade Cruise Shipping, de Miami, una de les principals que du a terme anualment aquest segment. També ha fet promoció dels ports balears en esdeveniments que han tingut lloc a les ciutats britàniques de Bristol i Birmingham.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF