Els nous contenidors de Palma s'estrenen a ritme de 'La la land'

Margalida Durán, portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Palma, ha criticat el cost que suposa la realització d'aquest anunci

El batle de Palma, José Hila, i la presidenta de l'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram ( Emaya), Neus Truyol, han assistit avui a la presentació de la campanya 'Estrenem contenidors, estrenem històries' al CineCiutat de Palma.Aquesta campanya es realitza amb motiu de la renovació de tots els contenidors de Palma, perquè aquest canvi sigui un element que motivi la ciutadania a col·laborar en la recollida selectiva i en el bon ús dels contenidors per tenir una ciutat més neta, segons ha informat el Consistori en un comunicat

La seva realització ha estat un projecte "il·lusionador" en el qual s'han implicat unes 40 persones i que ha suposat la creació d'una música i una lletra originals per a la cançó de la campanya, així com una coreografia i ball.

Aquesta campanya ha estat possible gràcies al finançament d' Ecoembes, en el marc del conveni de col·laboració amb Emaya per a la realització d'iniciatives d'educació i conscienciació per promoure el reciclatge i la recollida selectiva.

L'anunci s'emetrà a partir d'avui per televisió. Així mateix la campanya constarà d'emissions de falques radiofòniques i publicitat en la premsa escrita i digital.

No obstant això, ha estat un vídeo molt comentat a les xarxes socials. Margalida Durán, portaveu del Partit Popular a l' Ajuntament de Palma, ha criticat, a través de Twitter, el cost que suposa la realització d'aquest anunci:

D'altra banda, Neus Truyol ha informat que la renovació dels contenidors avança a bon ritme i ja s'han canviat uns 230 contenidors de residus, vidre, envasos lleugers i paper i cartró al barri de l'Arenal i es continuarà aquesta setmana a les Meravelles i Can Pastilla.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF