Balears 10/05/2017

El nombre de creueristes al port d'Eivissa s'incrementarà enguany un 35%

El president de l'Autoritat Portuària, Joan Gual de Torrella, ha destacat que l'illa és una de les destinacions predilectes pel turisme de creuers

Ara Balears
1 min
Imatge d'un Creuer

EivissaEl nombre de creueristes a Eivissa creixerà fins als 340.000 passatgers, xifra que suposa un augment del 35% amb relació a l'any passat. Així mateix, es preveuen 191 escales, un 28% més que el 2016, segons ha indicat a Eivissa el president de l'Autoritat Portuària de Balears (APB), Joan Gual de Torrella.

Gual de Torrella ha assistit, acompanyat del president del Consell d'Eivissa, a una jornada de treball de coordinació d'activitats vinculades al sector dels creuers amb la finalitat de preparar aquesta temporada alta.

A aquesta jornada, que ha tingut lloc a la seu de la màxima institució insular, hi han assistit tots els agents que estan directament o indirectament relacionats amb el sector dels creuers a l'illa.

El president de l'ens portuari ha destacat que Eivissa és una de les destinacions predilectes pel turisme de creuers i prova d'això és que les navilieres cerquen escales més llargues.

Gual de Torrella ha reconegut que aquest increment es deu al fet que Eivissa "és una marca en si diferent i fa que tingui un atractiu propi i no reculli turistes prestats d'altres destinacions", ha indicat.

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha considerat aquesta jornada important per a l'illa, perquè "també vol ser destinació referent dins del segment dels creuers", i ha reconegut l'esforç inversor de la APB.

stats