Balears 15/09/2017

Un llamp fereix dues persones a Cala en Basset

La tempesta que aquest divendres migdia ha descarregat sobre Mallorca ha provocat un greu col·lapse circulatori a Palma

Ara Balears
1 min
L'aigua ha inundat el carrer Aragó de Palma.

PalmaDues persones han resultat ferides per un llamp a Cala en Basset, a Andratx, durant la tempesta que ha afectat Mallorca i que ha provocat un caos circulatori a Palma.

Els dos ferits, de pronòstic menys greu, són un home de 53 anys i una dona de 44, que han estat atesos per personal d'emergències del 061 i traslladats en ambulància a l'Hospital Son Espases, ha informat aquest organisme.

L'112 ha informat que s'ha activat devers les 14.15 hores el rescat dels dos ferits, per part dels Bombers de Mallorca, la Policia Local i Protecció Civil.

D'altra banda, segons ha informat el servei d'emergències de l'112, fins a les 16.55 hores s'han atès un total de 133 incidents a Mallorca i un a Menorca relacionades amb la tempesta.

A Palma, com sol ser habitual quan plou, s'ha produït un col·lapse de trànsit, per la qual cosa la Policia Local ha demanat paciència als conductors.

El túnel de Son Oliva també ha hagut de ser tallat al trànsit. A més, dos cotxes hi han quedat atrapats i la Policia, juntament amb els Bombers, ha hagut de rescatar cinc adults i tres menors de l'interior dels vehicles.

A diversos punts de la Ciutat, com a molts d'altres de l'illa, s'han registrat inundacions, tal com Cristòfol Bonnín ha recollit en una piulada.

stats