Balears 20/09/2013

L'Assemblea de Mestres i Professors en Català estudia dur Bauzá al Tribunal Europeu de Drets Humans

Drets Humans de Mallorca també dóna suport a la vaga indefinida de docents

ARA Balears
1 min
Bauzá considera que, malgrat que "queda encara molt per fer", les dades econòmiques demostren que Balears va en la bona direcció.

PalmaL'Assemblea de Mestres i Professors en Català de les Illes Balears estudia les possibilitats de denunciar el president, José Ramón Bauzá, i tot el Govern de les Illes Balears al Tribunal Europeu de Drets Humans de la Haia amb el suport dels serveis jurídics de Drets Humans de Mallorca, segons que ha comunicat aquesta entitat. Drets Humans de Mallorca ha posat a disposició de l'assemblea i del sindicat STEI-i el despatx de l'advocat Pablo Alonso de Caso per tal d'ajudar-los en la lluita contra la imposició del decret del Tractament Integrat de Llengües (TIL).

Segons Drets Humans de Mallorca l'advocat ja ha començat un "estudi acurat de les actuacions més recents del president Bauzá" amb l'objectiu d'esbrinar quines podries responsabilitats se li podrien reclamar "atenent el seu menyspreu evident cap a les lleis i l'Estatut d'autonomia, cap a òrgans consultius, tribunals jurisdiccionals, la Universitat de les Illes Balears, sindicats i col·lectius diversos".

El president de Drets Humans de Mallorca, Bernat Vicens, ha fet "explícit i ferm" el suport de l'entitat a la vaga de docents de les Illes Balears.

--

Malgrat que d'entrada havíem publicat que la impulsora era l'Assemblea de Docents, a causa d'un malentès, l'entitat que duu l'acció a terme és l'Assemblea de Mestres i Professors en Català-Illes Balears.

stats