SERVEIS SOCIALS
Balears 26/09/2016

L'Ajuntament de Palma subvenciona projectes de Naüm, Jovent i la Creu Roja

Cort obrirà aquesta setmana una convocatòria per donar més ajudes per valor de 286.000 euros

Montse Terrasa
1 min
La portaveu de Cort, Neus Truyol, i la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borrás.

PalmaLes entitats Naüm, Jovent i Creu Roja han obtingut subvencions directes de l'Ajuntament de Palma per continuar endavant amb els projectes socials que realitzen des de fa anys. A més a més, Cort obrirà aquesta setmana la convocatòria per concedir més ajudes per un valor de 286.000 euros.

La regidora de Benestar i Drets Socials de Cort, Mercè Borràs, ha informat aquest dilluns que s'han aprovat subvencions directes al centre socioeducatiu Naüm de Son Roca (60.000 euros) i a l'associació Jovent (120.000 euros), per la seva feina en prevenció de situacions de risc en infants. D'altra banda, la Creu Roja també ha rebut 120.000 euros pel programa d'inserció laboral per a persones en situació d'extrema vulnerabilitat.

Una de les novetats de la convocatòria d'ajudes socials és que aquest any les entitats poden optar a una subvenció que cobreixi la totalitat del cost del seu projecte, segons ha remarcat Borràs. La regidora ha comentat que es prioritzaran actuacions comunitàries, de prevenció de l'abandonament escolar i de retorn al sistema educatiu, així com projectes relacionats amb les discapacitats.

La quantia total destinada el 2016 a subvencions és de 590.000 euros, xifra inferior als 661.000 del 2015. La diferència, ha explicat la regidora de Benestar, està motivada pel fet que enguany també s'ha invertit part del pressupost en el centre de serveis socials de Son Gotleu.

stats