Balears 06/06/2017

La investigadora de l'Imedea Anna Maria Traveset guanya el premi Jaume I

La doctora en Ciències Biològiques ha afirmat que se sent "supercontenta" i ha avançat que els 100.000 euros del guardó els destinarà a contractar més col·laboradors

Efe
1 min
Traveset, en una imatge d'arxiu.

PalmaLa investigadora de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (Imedea, CSIC-UIB) de Balears Anna Maria Traveset Vilaginés ha dit aquest dimarts que està "supercontenta" per rebre el premi Jaume I i ha avançat que els 100.000 euros del guardó serviran per contractar més col·laboradors i "continuar treballant".

Traveset, de 55 anys i doctora en Ciències Biològiques, ha resultat guanyadora del premi Jaume I en la categoria de protecció del medi ambient.

En declaracions a Efe, la biòloga ha comentat que ha rebut la notícia mentre treballava al seu centre d'investigació d'Esporles quan l'ha cridada un amic que ha sentit el seu nom a la ràdio.

El jurat ha destacat les seves aportacions al coneixement de la biologia reproductiva d'espècies vegetals amenaçadores i a l'ecologia evolutiva de les interaccions planta-animal, especialment en els mutualismes de pol·linització i dispersió de llavors.

stats