Balears 27/03/2017

Educació traurà a concurs de mèrits les sis places en camps d'aprenentatge

Es tindran en compte l'experiència professional, la formació, les titulacions universitàries i les publicacions dels aspirants

Ara Balears
1 min
El conseller d'Educació, Martí March, donant explicacions al Parlament.

PalmaLa Conselleria d'Educació traurà a concurs de mèrits les sis places de docents en camps d'aprenentatge de les Illes Balears. Així s'ha anunciat a la Mesa Sectorial duita a terme aquest dilluns. Es tracta de la primera passa en compliment del compromís anunciat pel conseller de l'àrea, Martí March, de modificar el model de contractació dels assessors docents mitjançant un concurs de mèrits.

Des de la Conselleria s'assegura que la finalitat és la d'estabilitzar les places de manera progressiva i al llarg de la legislatura. Actualment, cal recordar, són de lliure assignació.

En total, hi haurà tres places per a Mallorca (una al camp d'aprenentatge es Palmer, a Campos; una altra al d'Orient/Binifaldó, a Bunyola, i una per al de Son Ferriol, a Palma). A la resta d'illes, una per cap. A Menorca serà al camp d'aprenentatge del far de Cavalleria (es Mercadal); a Eivissa, a sa Cala (Sant Joan de Labritja), i a Formentera, al de Sant Francesc.

En el barem de mèrits, que es publicarà al BOIB en els propers dies, es tindran en compte l'experiència professional, la formació, les titulacions universitàries i les publicacions dels aspirants.

stats