Societat
Balears 01/08/2013

Camps, des de Menorca: "La Conselleria s'ha vist forçada a suspendre els directors"

La consellera d'Educació justifica, 'in situ' des de Menorca, la destitució dels directors 'rebels'

A. Zurimendi
1 min

PalmaLa consellera d'Educació, Joana Maria Camps, ha assegurat que "la Conselleria s'ha vist forçada" a cessar els directors 'rebels', ja que "són representants de l'Estat i han de fer complir la normativa".

Camps s'ha manifestat així des de Menorca, on ha viatjat avui dematí per visitar les obres d'una escola al Castell. Camps ha avançat la visita tres hores del previst i així ha evitat coincidir amb la protesta en suport als directors convocada ahir vespre mitjançant les xarxes socials.

La consellera també ha defensat que "les normes tenen validesa davant tothom i s'han de complir, amb independència de posteriors recursos, tribunals i tot el que hi pugui haver en el futur"; o sigui, que els directors compleixin el TIL i, si el volen impugnar, ja es veuran les cares més endavant a la Justícia.

També ha assegurat que han pres aquesta decisió "per la seva actuació prèvia i no per una altra qüestió". Finalment, ha assegurat que "el model lingüístic del PP està àmpliament aval·lat per les urnes".

stats