Balears 14/07/2016

“Digui el que digui Armengol, no hi ha alternativa al PP”

El vicesecretari d'organització, Fernando Martínez-Maíllo, ha presidit la reunió del Comitè de Direcció del partit

Jaume Vinyas
2 min
El vicesecretari d'organització, Martínez-Maíllo, ha posat amb les noves cares de l'organigrama del PP.

PalmaLa primera reunió del nou Comitè de Direcció del PP ha comptat amb la presència d'un dels nous homes forts al carrer Gènova. El vicesecretari d'organització del partit, Fernando Martínez-Maíllo, s'ha traslladat a Palma, per unes hores per donar suport al nou organigrama sorgit arran de la crisi interna que va desencadenar la dimissió de José María Rodríguez. Martínez-Maíllo ha agraït la feina feta pel president del partit, Miquel Vidal, i ha proclamat "la fi dels ismes i dels istes al partit" si bé ha matisat en la mateixa frase que "no sé si n'hi ha hagut en cap moment".

Després del missatge d'unitat ("tots a una", ha repetit), el número tres del partit ha carregat contra l'actitud del PSOE en les negociacions per formar Govern. Els socialistes, ha dit, "haurien de reflexionar i assumir la seva responsabilitat". En aquest sentit, ha dit que els resultats del 26-J van ser clars i que "digui el que digui Francina Armengol, no hi ha alternativa al PP".

El cas de la corrupció policial

Martínez-Maíllo s'ha mostrat ben tranquil davant les revelacions que van sorgint del sumari de la trama de corrupció policial a Palma. En aquest sentit, ha assegurat que al carrer Gènova volen saber "tota la veritat com més aviat millor" i ha afegit "passi el que passi. Caigui qui caigui". Respecte al veto de la direcció nacional al diputat Álvaro Gijón en les llistes de les eleccions de desembre, Martínez-Maíllo ha assegurat que "no va ser un veto. Va ser una decisió que es va prendre en l'àmbit del partit i és allà on ha de quedar". Gijón és un dels polítics esquitxats en la suposada trama corrupta.

stats