PALMA
Balears 15/11/2016

Cort destina 91.800 euros a recuperar la gestió de les guarderies municipals

El Consistori té onze guarderies, vuit de les quals estan externalitzades i tres són de gestió directa municipal

Ara Balears
1 min

PalmaLa Regidoria d'Educació i Esports de Palma destinarà una partida de 91.861 euros per iniciar la recuperació de la gestió de les guarderies municipals, ha informat Cort.

En l'actualitat, l'Ajuntament de Palma disposa d'onze guarderies, vuit de les quals estan externalitzades i tres són de gestió directa municipal.

En concret, per a l'exercici pressupostari de l'any que ve, s'ha previst recuperar la gestió d'una de les guarderies de Palma, actuació que començarà per al curs 2017-18. Aquest ha estat un dels temes tractats aquest dimarts en la reunió del Consell Rector del Patronat d'Escoles.

Segons ha manifestat la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, "amb aquesta decisió iniciam el compromís de l'equip de govern per recuperar de manera gradual la gestió de les escoles".

Segons Moll, ara s'està a l'espera de disposar dels informes jurídics adequats per veure com es realitza el procés de "remunicipalització" del centre educatiu.

Encara no s'ha pres cap decisió quant a l'escola amb la qual es començarà la tornada a la gestió municipal, però sí que s'està valorant que seria una de les més petites, com per exemple Can Alonso.

Tenint en compte que les actuacions començarien amb el proper curs 2017-18, s'estan avaluant totes les possibilitats abans de prendre la decisió definitiva.

stats