Balears 27/06/2017

Un conveni entre el Coiba i la UOC ampliarà l’oferta de formació de postgrau als infermers de les Balears

Es preveuen descomptes per a realització de màsters, postgraus i altres cursos

Ara Balears
1 min
L’acord de col·laboració entre el COIBA i la UOC permet oferir descomptes als col·legiats de Balears

PalmaEl Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar i ampliar les possibilitats de formació de postgrau i de formació continuada per als professionals d'infermeria de l'Arxipèlag.

L’acord de col·laboració entre el Coiba i la UOC permet oferir descomptes als col·legiats de les Balears, ja sigui en titulacions homologades, titulacions pròpies, idiomes o cursos de curta durada. Els descomptes van des del 5% fins a un màxim del 15% en primeres matrícules de graus i màsters universitaris; i arriben a un 20% en matrícula avançada per a programes de màsters propis, postgraus i especialitzacions. Igualment, per als cursos d’idiomes, seminaris i assignatures lliures, es farà un 10% de descompte.

Així mateix, el Coiba manté vigent durant tot l’any una enquesta de necessitats formatives, que permet als col·legiats enviar els seus suggeriments i propostes de formació, que sempre es tenen en compte a l’hora de dissenyar el pla de formació.

stats