Balears 11/09/2017

Cinc finques públiques del Consell de Mallorca es convertiran en refugi de caça

Les finques, a Estellencs i Escorca, sumen un total de 1.280 hectàrees en les quals estarà prohibida l'activitat cinegètica

Ara Balears
1 min
Espeja i Manchado han col·locat el cartell que identifica les finques on estarà prohibit caçar-hi.

PalmaEl Consell de Mallorca ha prohibit la caça a cinc finques públiques dels municipis d'Escorca i Estellencs, que sumen 1.280 hectàrees en les quals no estarà permesa l'activitat cinegètica.

Les finques afectades són la Coma d'en Vidal i Son Fortuny, a Estellencs, i Son Amer, Son Massip i els Tossals Verds, a Escorca, informa en una nota de premsa la institució insular.

La consellera insular de Medi Ambient, Sandra Espeja, i el director del departament, José Manchado, han assistit aquest dilluns a la col·locació del cartell que identifica la finca pública de Tossals Verds com a refugi de caça.

Espeja ha especificat que no es tracta d'un cas concret, ja que a partir d'ara totes les finques públiques del Consell de Mallorca tindran aquest qualificatiu. Fins ara estaven catalogades com a zona de caça controlada.

"Hem pres aquesta decisió perquè consideram que tota la gent ha de poder gaudir de les finques públiques amb seguretat. A més, aquests refugis de fauna seran un espai de recuperació d'espècies", ha assegurat la consellera insular.

A més, ha recordat que per aquestes finques passa la Ruta de Pedra en Sec (GR-221), d'ús lúdic i gaudi de la naturalesa.

stats