Andreu Genestra, guardonat com a millor xef de Mallorca del 2014
La tercera edició dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears ha atorgat el premi a títol pòstum a Caty Juan de Corral
PalmaLa tercera edició dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears (que reconeixen persones i col·lectius que enalteixen la gastronomia de les Illes) ha atorgat el premi a títol pòstum a Caty Juan de Corral, presidenta d’honor de l’associació que lliura els guardons.
El premi al xef de l’any ha estat per a Andreu Genestra, i la resta dels premiats han estat Montserrat Pons, amb el reconeixement a la millor promoció de producte local; Manuel Pérez, al millor somelier i cap de sala de l’any; Tomeu Arbona, al pastisser de l’any, que és una categoria recent estrenada; Ombu, al restaurant revelació; i Jordi Casasayas, premi a la trajectòria professional.
El conseller de Presidència, Jaume Juan, ha assistit avui al lliurament dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, que ha tingut lloc a l’Espai Gastronòmic del mercat de l’Olivar.