PACTE

MÉS per Menorca vol seguir marcant l’agenda del Govern

D’ençà de la sortida de l’Executiu, la formació s’ha caracteritzat per instar el Govern a accelerar els projectes emblemàtics que té pendents

MÉS per Menorca continua en la seva línia reivindicativa des que va abandonar el Govern (tot i que no el Pacte) arran de la destitució de la consellera de Transparència Ruth Mateu. La formació va reclamar ahir, a la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, quan es tramitarà la llei de consultes, un dels compromisos fixats en els Acords pel Canvfi, segons va recordar el portaveu parlamentari, Nel Martí. “Ens interessa saber com es troba el seu procediment, quan sortirà a exposició pública i quan podria entra el projecte de llei per a la tramitació parlamentària” , apuntà Martí a través d’un comunicat.

D’ençà de la sortida de l’Executiu, la formació s’ha caracteritzat per instar el Govern a accelerar els projectes emblemàtics que té pendents. La setmana passada aconseguí que s’aprovàs una esmena, en una proposició no de llei del PP, que crida el Govern a presentar l’esborrany del nou REB en el termini d’un mes.

Redacció dels estatuts

L’Assemblea de la formació menorquinista es va reunir ahir al Mercadal i va aprovar un pla de feina “amb vista a fixar nous objectius per als primers mesos de 2018”, segons va indicar en un comunicat.

A més de revisar algunes qüestions d’ordre intern, es donà el sus a la redacció dels estatuts de la nova formació, una petició que prové del darrer congrés, fa dues setmanes. Un cop es redacti l’esborrany, que tractarà primer la Comissió Executiva, la proposta serà sotmesa a les esmenes i aprovació de l’assemblea, diuen els ecosobiranistes.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF