Ferrer no se n'anirà fins que no el destitueixi el Comitè Executiu

L'encara secretari general del PP admet que el president del partit ja li ha comunicat, de manera no oficial, la decisió de rellevar-lo del càrrec

La destitució del secretari general del PP, Andreu Ferrer, es debatrà en el proper Comitè Executiu del partit, que es durà a terme, molt probablement, dilluns vinent, segons han explicat fonts del partit. Ferrer ha reconegut a l' ARA Balears que el president del partit, Miquel Vidal, li va comunicar ahir la voluntat d'apartar-lo del càrrec, però considera que la comunicació no és oficial i, per tant, diu, continuarà fent feina per al partit fins que el cessament li sigui comunicat a través de l'òrgan competent, en aquest cas, el Comitè Executiu. Ferrer ha afirmat que Vidal, en cap cas, li ha comunicat els motius pels quals en demanarà el relleu.

Ferrer sí que ha posat en dubte que la seva destitució estigui lligada a la roda de premsa que Noves Generacions va convocar, a mitjan maig, suposadament sense permís del partit, per anunciar que presentarien una quinzena de candidatures a ser cap de llista al Congrés, en les eleccions del 26-J. La maniobra es va considerar un acte de protesta d'una part del partit contra la decisió de la direcció estatal d'imposar Teresa Palmer com a candidata. Ferrer s'ha mostrat sorprès per les informacions que s'han publicat que el vinculen a aquella maniobra i ha negat "haver convocat o organitzat" aquella roda de premsa, en la qual, de fet, ni hi va ser present. Tot i així, llavors ja es va parlar d'una destitució imminent.

L'encara secretari general  va arribar al càrrec fa tot just un any i se'l considera afí a l' acabat de dimitir José María Rodríguez. Assegura que si és finalment destituït se n'anirà "amb el cap ben alt i la feina ben feta, amb els meus encerts i errors". També s'ha mostrat disposat a continuar fent feina per al partit.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF