Publicitat
Publicitat

La COPE entrega els seus Populars a "l'esforç i la creativitat"

La cadena de ràdio va celebrar dilluns la 37a edició d'aquests premis, que van guardonar, entre d'altres, l'actor Toni Gomila i el piragüista Marcus Cooper

Aquest dilluns la cadena de ràdio COPE va entregar els premis Populars. Va ser en una gala celebrada al Molí del Comte i amb la presència d'autoritats polítiques com la presidenta del Govern, Francina Armengol; la presidenta del Parlament, Xelo Huertas; el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; el batle de Palma, José Hila; i el bisbe administrador de Mallorca, Sebastià Taltavull, entre d'altres personalitats de la política, entitats i la societat civil.

Els protagonistes van ser els premiats, entre els quals es trobaven l'actor Toni Gomila i l'or olímpic als Jocs de Rio, el piragüista Marcus Cooper. En aquesta 37a edició també van ser guardonats el taller Teixits Vicens, dedicat a la fabricació de teles artesanes; l' Associació balear d'apicultors i l'associació Maioricensis Schola Lullistica, que realitza la tasca de coordinar i difondre les publicacions sobre Ramon Llull pel món. Tots ells van rebre la ‘P’, disseny exclusiu de Nicolás Joyero, que "reconeix la seva confiança i perseverança en valors que configuren i milloren la vida del nostre poble i la nostra cultura". "Els premiats d'aquesta edició destaquen per una trajectòria d'esforç, creativitat i perseverança en la seva tasca, i recullen un valuós llegat que han sabut comunicar i posar al servei de la societat d'avui", segons va informar la cadena de ràdio en un comunicat.

Finalment, l'acte va acabar amb la intervenció del director de COPE Balears,  Xavier Bonet, i els discursos del bisbe Sebastià Taltavull i la presidenta Francina Armengol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF