Publicitat
Publicitat

vinyòvol

Vegans, maridatge i foguerons

Pot semblar contradictori parlar de maridatge i foguerons

Xifres rècord per al vi i el raïm de les Balears

El 2016 es van superar els 6 milions de litres de vi i es van produir 9,3 milions de quilos de raïm, un 12,09% més que el 2015

Ja en feim 6 milions de litres

Els nombres són incontestables i t’indiquen per quin camí circula el món

Ara que arriba Nadal

Un bon lector d’aquesta secció em va demanar que fes algunes recomanacions sobre els tipus de vins que podem elegir aquestes festes

A la recerca de la fruita

Des de fa uns quants anys l’estil del vi negre ha anat canviant i ara toca respectar el raïm tal com és

Una de freda i una de calenta

De vegades em fa certa vergonya definir-me com a vinyòvol quan hem trob al costat de savis del camp com l’amo en Joan Colom

La branca de pi ‘est arrivée’

Què passa amb el vi Terra de Mallorca?

Quan un cau, el millor que pot fer és tornar-se a aixecar, espolsar-se una mica, mirar cap endavant i seguir el camí

L’or líquid de Mallorca

Redescobrint l’escurçac

El poder i el vi

El poder sedueix, atreu, atrapa no per la responsabilitat que ha de comportar, sinó perquè la gran majoria de gent percep que és una oportunitat per aconseguir alguna cosa profitosa

Balanç de la verema 2016

Uns vins per novel·lar

Temps de fideus de vermar

Miracle a Felanitx

Carta de vins

Joan Oliver Solà: “Ara es vendria tot”

Acostem-nos a un petit viticultor i llegiu el que ens diu Joan Oliver Solà, felanitxer nascut l’any 1955, un peculiar viticultor de sis quarterades a la zona de Son Nadal i els Esmassos

Capfico a Cala Vinya

‘Riojitis Balearicus’

Com en tota zona vitícola, podem trobar vins d’una qualitat excel·lent i també molts d’altres d’una certa mediocritat, però la veritat és que la DOC la Rioja regna a Espanya

Vins fets a casa

Educació estiuenca per a infants

El suau pessigolleig

Parlam dels vins d’agulla, els pétillant -com en diuen els francesos-, els perlwein -com els anomenen els germànics- o els frizzante -com els anomenen els italians

Sulfits o no sulfits

Ha arribat l’estiu

És l’estació més fantàstica de totes, no només perquè és el moment clau de maduració del raïm, verema i elaboració dels vins, sinó sobretot perquè és època de gaudir de la vida i dels amics

< Anterior | 1 | 2 | Següent >