Focus
Esports 13/07/2013

Xavi ja s'ha casat amb la periodista Núria Cunillera

La parella celebra aquest dissabte al vespre la seva boda a Blanes

Ara
1 min

BarcelonaFaltaven pocs minuts per les vuit del vespre, El barcelonista Xavi Hernández i la periodista Núria Cunillera es donaven el sí a Blanes. La parella contreia així matrimoni davant més de 150 convidats, tot i que anteriorment ja havien celebrat el casament civil a Ullastrell. Entre les cares conegudes que s'han pogut veure hi havia les de companys d'equip presents o passats, com Messi, Iniesta, Valdés, Alba, Busquets o Oleguer Presas. La parella tenia previst posar per als fotògrafs cap a les nou del vespre.

Les dates han fet que s'hagin registrat algunes absències. Piqué és als Estats Units, de viatge, i també Puyol és a l'estranger, de vacances. El futbolista havia convidat Iker Casillas, company seu a la selecció, però és a les illes Seychelles amb la seva parella, Sara Carbonero. Precisament aquestes illes són el destí del nou matrimoni, que hi passarà la lluna de mel fins al proper 29 de juliol, data en què Xavi ha de reincorporar-se al Barça per començar la pretemporada. Abans, però, caldrà donar compte del convit, que també se celebra a Blanes, al restaurant El convent. Es tracta d'un edifici del segle XVI amb vistes privilegiades sobre la Costa Brava.

Aquest és un enllaç solidari, ja que els 30.000 euros que han recollit com a regal es donaran al nou centre de dia de l'Hospital Infantil de Sant Joan de Déu.

Núria Cunillera és periodista. Nascuda a Sabadell fa 32 anys, mantenia una relació amb Xavi des de feia poc més d'un any i mig. L'anterior nòvia del futbolista, Elsa Egea, també era periodista.

stats