Publicitat
Publicitat

MEDIA

De tertulià d''El chiringuito' a la presó: la caiguda de François Gallardo

El representant de jugadors sabadellenc no ha fet acte de presència a dos judicis

La secció segona de l' Audiència de Barcelona ha ordenat l'ingrés a presó provisional i sense fiança de l'extertulià del programa 'El chiringuito de jugones' François Gallardo. Després d'haver-se fet conegut al programa presentat per Josep Pedrerol, on va anunciar que Luis Suárez fitxaria pel Madrid o que Messi abandonaria el Barça, Gallardo no va fer acte de presència a un judici on estava acusat d'un delicte d'estafa continuada. De fet, segons fonts pròximes al cas, aquesta és la segona vegada que Gallardo no compareix davant de la justícia, fet que ha comportat que sigui declarat en cerca i captura.

La fiscalia demana quatre anys de presó i multa de 6.000 euros per a Francisco Gallardo, que s'hauria quedat amb 12.000 euros d'un company de tertúlies radiofòniques en diverses emissores catalanes. Gallardo també va ser acusat per diferents jugadors de futbol de fer-se passar per agent FIFA, titulació que no té. Gallardo hauria demanat diners a jugadors per invertir-los en fons d'inversió o els hauria promès contractes que no van arribar a realitzar-se. De fet, un cop va ser acusat públicament de no ser agent FIFA, ell ho va explicar: "Mai he dit que ho sigui. M'han presentat així a la televisió, però ho diuen els altres, jo no". 

Gallardo havia jugat a futbol a categories amateurs i, un cop retirat, va obrir una perruqueria al barri sabadellenc de la Creu de Barberà. Francisco Gallardo es va fer anomenar François i es va deixar veure pels camps de futbol vallesans, on de mica en mica va anar teixint una carrera com a representant sense titulació.

Etiquetes