Recepta

Entrepà de pebrots del 'piquillo' amb bonítol: com preparar-ne el millor

El cuiner Salvador Brugués proposa un entrepà gurmet, ideal per als àpats a l'aire lliure

El cuiner Salvador Brugués proposa preparar un entrepà gurmet a partir d'un pa de coca que farceix amb ingredients que, junts, conformen un plat de pícnic de primera.

Ingredients per a 4 persones

  • Una barra de pa de coca
  • 400 grams de pebrots del piquillo (en pot)
  • 40 g de ceba envinagrada (o bé piparres o tàperes)
  • 200 g de bonítol
  • Pebre negre
Cargando
No hay anuncios

Per a la maionesa

  • Maionesa (bo i feta)
  • Tomàquet sec
Cargando
No hay anuncios

Elaboració

  1. Per començar, escalfeu els pebrots del piquillo en una paella a foc molt suau durant vint minuts.
  2. Mentrestant, prepareu la salsa amb què els menjareu.
  3. Talleu la ceba envinagrada i tot seguit deixeu-la deu minuts en un bol amb aigua perquè perdi la fortor.
  4. Per preparar la maionesa, talleu a trossos molt petits el tomàquet sec.
  5. Col·loqueu-los dins del bol on heu posat la maionesa. Reserveu-la.
  6. Desfeu el bonítol i amaniu-lo amb pebre negre.
  7. Passats els vint minuts, retireu els pebrots del piquillo i també l’aigua que haurà quedat a la paella.
  8. Obriu el pa de coca per la meitat i poseu-lo al forn durant vint-i-cinc minuts a 190°.
  9. Una altra manera d’escalfar el plat és planxar-lo.
  10. Un cop tret del forn, poseu-hi una capa de maionesa amb el tomàquet, després el bonítol, al capdamunt els pebrots del piquillo, i, finalment, un raig d'oli d’oliva verge extra i les cebes envinagrades que teníeu reservades al bol d’aigua.
Cargando
No hay anuncios

Bon profit!