Succés
Societat Successos 24/12/2022

Traslladen a l'UCI de Son Espases el guàrdia civil atropellat aquest divendres a Menorca

Tant el conductor del cotxe, que va quedar atrapat al vehicle, com un altre dels implicats en l'accident continuen ingressats a la clínica Juaneda de Menorca

ARA Balears
1 min
Imatge-ambulancia-Hospital-Son-Espases_2423767710_70729111_651x366

PalmaEl motorista de la Guàrdia Civil que aquest divendres va ser atropellat per un cotxe a Menorca ha estat traslladat aquesta matinada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de Son Espases des de l'hospital Mateu Orfila per lesions múltiples, segons ha informat Europa Press. L'estat de salut del guàrdia civil és greu.

Alhora, fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que tant el conductor del cotxe, que va quedar atrapat al vehicle, com un altre dels implicats en l'accident continuen ingressats a la clínica Juaneda de Menorca.

Cal recordar que l'accident va tenir lloc aquest divendres a les 17.15 hores al quilòmetre 26,5 de la ME-1, quan un cotxe va atropellar un motorista de la Guàrdia Civil a Menorca. Fins al lloc s'hi van desplaçar un vehicle d'intervenció ràpida, una ambulància de suport vital avançat i una altra de suport vital bàsic.

Quan van arribar els efectius sanitaris a l'accident, van trobar el conductor del cotxe atrapat i el motorista en estat greu. Un altre dels implicats a l'accident va resultar ferit moderat.

stats