Magaluf
Societat Successos 04/08/2022

El 'rei de cànnabis medicinal' inicia una investigació per aclarir la mort del seu germà a Magaluf

Segons ha informat a 'Última Hora', té un equip de 45 persones i ja ha gastat prop d'un milió d'euros

ARA Balears
1 min
El carrer de Punta Balena aquesta setmana.

PalmaEl 'rei de cànnabis medicinal', Maximillian White, ha iniciat pel seu compte una investigació per poder aclarir la mort del seu germà, que va perdre la vida aquest darrer cap de setmana arran del que va passar el 26 de juliol. Segons ha informat Última Hora, el vespre dels fets, el germà de White va ser reduït a la porta d'una discoteca de Magaluf i un metge li va subministrar calmants i el van traslladar a l'hospital.

Segons les primeres hipòtesis de la investigació de la Guàrdia Civil, Tobias White hauria adoptat una actitud agressiva quan els porters del local no el van deixar entrar perquè no duia camiseta. Tot i això, el germà posa en dubte la versió del cos policial, que també apunta que hauria mort d'una sobredosi perquè havia consumit quatre tipus de drogues.

En aquest sentit, White explica que té vídeos del que va passar dins de la discoteca i remarca que el personal de seguretat va agafar per darrere el seu germà i el van reduir d'una "manera brutal". "Tenia la cara aferrada a terra i cridava que no podia respirar", assegura en una entrevista a Última Hora. Per poder dur a terme aquesta investigació paral·lela, el 'rei de cànnabis medicinal' té un equip de 45 persones i ja ha gastat prop d'un milió d'euros.

stats